Призовавам българския президент да насрочи референдум и едновременно с това да

...
Призовавам българския президент да насрочи референдум и едновременно с това да
Коментари Харесай

Костадинов призова президента да насрочи референдум за българския лев

Призовавам българския президент да насрочи референдум и по едно и също време с това да зададе въпрос на Конституционния съд. Това сподели водачът на " Възраждане “ Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание откакто произвеждането на референдум за опазване на българския лев бе отхвърлено от народните представители след повече от тричасов спор в пленарната зала.

По думите на водача на " Възраждане " с това гласоподаване Народното събрание е нарушил закона.  " Допуснаха една доста сериозна грешка и в този момент поради това има председателски съвет “, разяснява той. Те не гласоподаваха предлагането на правна комисия, а предлагането на " Възраждане “, а няма предложение на " Възраждане “, а на комисията, добави той. 

Решението на комисията е да не се свика референдум, надлежно ние трябваше да гласуваме " срещу “ това решение, тъй като ние сме " за “ да се свика референдум. А тези хора, които са " срещу “, трябваше да гласоподават " за “ решението на комисията, тъй като са " срещу “ да се свика референдум, изясни Костадинов. 

В контракта за участие на България в Европейски Съюз няма дата за приемане на еврото, по тази причина няма отсрочване, по тази причина и ние нищо не нарушаваме, сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР